over ons
sluiten
0321 388 777
< alle films

Lightyear (OV)

animatie, avontuur, kinderfilm Kleine Zaal 105 min Angus MacLane Chris Evans (Stem), Keke Palmer (Stem), Peter Sohn (Stem), Taika Waititi (Stem) e.a.
  • vanaf 6 jaar
  • angst
  • geweld

Dit sci-fi actieavontuur gaat over het achtergrondverhaal van Buzz Lightyear, de ruimteheld die als inspiratie diende voor het bekende speelgoedfiguur uit de Toy Story-reeks. In Lightyear  (OV) volgen we Buzz tijdens een spannende missie in de ruimte.

Chris Evans (Knives Out, Avengers: Endgame) spreekt in de originele versie van de film de stem in van Buzz. “De uitdrukking ‘een droom die uitkomt’ wordt vaak gebruikt, maar ik heb het nog nooit zo erg gemeend als nu”, zegt Evans. “Iedereen die mij kent, weet dat mijn liefde voor animatiefilms groot is. Ik kan niet geloven dat ik deel mag uitmaken van de Pixar-familie en mag werken met deze briljante kunstenaars die verhalen kunnen vertellen zoals niemand anders dat kan. Deze mensen aan het werk zien is magisch. Ik knijp mezelf elke dag om te kijken of ik niet droom.” Angus MacLane is de regisseur van de film Lightyear (OV), hij was eerder al eens co-regisseur voor de Disney en Pixar-film Finding Dory.

Weer vertrouwd naar De Meerpaal:
✔ Luchtventilatie in alle zalen
✔ Pin only in ons gebouw
✔ Lekker dichtbij + gratis parkeren
✔ Voordelig en sfeervol
✔ Geen coronatoegangsbewijs nodig

Lightyear is ook te zien in de Nederlandse versie