over ons
sluiten
0321 388 777
< alle films

Ladies Night: Rokjesdag

Romantische Komedie 111 min Johan Nijenhuis Lieke van Lexmond, Birgit Schuurman, Carly Wijs, Toprak Yalciner, Barbara Sloesen, Anne-Marie Jung, Melissa Drost, David Lucieer, Manuel Broekman, Jim Bakkum, Martijn Fischer, Loek Peters, e.a.
  • vanaf 6 jaar
  • geweld
  • grof taalgebruik

In Rokjesdag maken we kennis met diverse singles die op de eerste mooie lentedag samenkomen tijdens een kookworkshop in Amsterdam. Wat volgt is een avond vol liefde, humor en intriges.

Op Rokjesdag gaat een ensemble aan singles op zoek naar de ware. Maar hoe vind je die wanneer daten een topsport is geworden? Work-a-holic Marijke (Lieke van Lexmond) en haar beste vriendin Danielle (Birgit Schuurman) besluiten zich in te schrijven voor Love Bites; een speciale kookworkshop voor singles. Ook de knappe student Rens (Manuel Broekman) heeft zich aangemeld. Hij wil zoveel mogelijk dates scoren, iets wat de onhandige dierenverzorger Edwin (Martijn Fischer) nog nooit is gelukt. Iris (Toprak Yalçiner) is net verloofd maar bereid om haar huwelijk op het spel te zetten voor één laatste flirt. Wanneer de beste vriendinnen Marijke en Danielle tijdens de workshop ruzie krijgen om één man, lijkt de avond te ontsporen. Maar er blijkt wel degelijk zoiets te bestaan als echte liefde, zelfs voor Rens. Je moet er alleen voor open staan…

LADIES NIGHT ARRANGEMENT  MET DRIEGANGENDINER | 19.00 UUR, € 30,00
Film, driegangendiner, kopje koffie/thee en bubbels. De film start om 21.00 uur.

LADIES NIGHT | 21.00 UUR, € 12,50
Film en bubbels.