over ons
sluiten
0321 388 777
'Het leven is geen met croissantjes en softijs overladen kampeerfestijn'
< alle films

Ladies Night: Doris

Komedie, Drama 89 min Albert Jan van Rees Tjitske Reidinga, Guy Clemens, Tarik Moree, Monique van de Ven, Gijs Scholten van Aschat, e.a.
  • vanaf 12 jaar
  • drugs- en/of alcoholmisbruik
  • seks
  • grof taalgebruik

Doris gaat over een vrouw op een kruispunt van haar leven. Over iemand die een scheiding en het verlies van een ouder heeft overleefd en zichzelf nu opnieuw moet uitvinden. Want hoe ga je een nieuwe liefde aan, als je twee pubers thuis hebt zitten? Hoe vind je – na een moeizaam huwelijk- je zelfvertrouwen terug, terwijl iedereen om je heen Instagram
bombardeert met foto’s van hun geslaagde levens, goedgeklede kinderen en afgetrainde lichamen? En hoe behoud je je zelfstandigheid, als alle potentiële werkgevers je laten weten dat ze niet zitten te wachten op een vrouw van vijfenveertig zonder opleiding? Doris gaat over een vrouw van vlees en bloed. Iemand met angstaanvallen, verdriet en aangekoekte pannen. Over een heldin die met beide benen op de grond staat en weet dat het leven geen goudomrande, roze wolk is. Ondanks alle tegenslag blijft ze groots en meeslepend dromen over welbespraakte vrouwen en schuchtere mannen, die – net als in romantische Britse kostuumdrama’s – voor altijd en eeuwig geluk en kameraadschap vinden.

LADIES NIGHT ARRANGEMENT MET DINER | € 26,00

Film, kopje koffie/thee, hapje & drankje en diner.
Aanvang: 18.30 uur

<< RESERVEER HIER VOOR DE LADIES NIGHT INCLUSIEF DINER>>

LADIES NIGHT | € 13,50

Film, drankje en een lekkere verrassing
Aanvang: 20.00 uur

<< RESERVEER HIER VOOR DE LADIES NIGHT >>

Deelnemende partners: