over ons
sluiten
0321 388 777
< alle films

Harry Potter and the Goblet of Fire (OV)

Familiefilm, Fantasy 157 min Mike Newell Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Robert Pattinson, Ralph Fiennes e.a.
  • vanaf 12 jaar
  • angst
  • geweld

Harry neemt het op tegen een dodelijke draak, woeste waterdemonen en een betoverde doolhof en valt uiteindelijk in handen van He Who Must Not Be Named.

Als de naam van Harry Potter uit The Goblet of Fire komt, wordt hij een deelnemer in een zware strijd om de eer tussen drie Toverscholen – the Triwizard Tournament. Harry heeft zichzelf niet opgegeven voor het toernooi, maar wie dan wel? Harry moet de strijd aangaan met een vreselijke draak, woeste waterdemonen en een betoverde doolhof. En hij belandt in de wrede greep van He Who Must Not Be Named. In deze verfilming van het vierde boek van de Harry Potter serie van J.K. Rowling verandert alles: Harry, Ron en Hermoine laten hun jeugd voor altijd achter zich en ze komen voor grotere uitdagingen te staan dan ze ooit hadden gedroomd.

Wat je vooraf moet weten
Het bioscoopbezoek in De Meerpaal verloopt vanaf heden volgens de actuele richtlijnen van het RIVM. Lees hier hoe dat gaat.  We vragen je vriendelijk om deze informatie vooraf goed door te lezen.