over ons
sluiten
0321 388 777
< alle films

Flavour & Film | The Trip to Spain

Komedie, drama
  • alle leeftijden

Kom genieten van de filmreeks Flavour & Film. Iedere maand programmeert De Meerpaal een prachtige film gecombineerd met een koffie-, lunch- of wijnarrangement.

HET VERHAAL
Na Engeland en Italië reizen Steve Coogan en Rob Brydon dit keer door Spanje. Als fictie-versies van zichzelf gaan de twee op culinaire reis; de een als culinair recensent, de ander als schrijver. Ze komen door Cantabrië, Baskenland, Aragón, Rioja, Castilië, La Mancha en Andalusië. Het is de reis die Steve maakte toen hij jong was. Geschiedenis, roem en vaderschap; het komt allemaal aan de orde in de conversaties van de twee mannen. Ze discussiëren over beroemdheden en maken gekscherende grappen, terwijl ze genieten van paella en gazpacho. Hun komische opmerkingen zijn daarbij net zo droog als de beste Spaanse wijn.

Regisseur Michael Winterbottom maakte al de tv-serie The Trip, alsmede The Trip to Italy. De chemie tussen Steve Coogan (Philomena, I’m Alan Partridge) en Rob Brydon (Marion & Geoff, A Cock and Bull Story) drukt zijn stempel op de film. De prachtige omgevingsbeelden van Spanje maken het geheel af.

Donderdag
Aanvang : 18.45 uur
Kosten : € 10,50 per persoon

Vrijdag
Aanvang koffie : 10.30 uur
Speciale prijs : € 8,- per persoon

Aanvang lunch : 12.00 uur
Speciale prijs : € 17,- per persoon (incl. 1 consumptie)

Kaarten zijn verkrijgbaar op het Serviceplein in De Meerpaal, telefonisch via 0321 388 770 of via www.meerpaal.nl.