over ons
sluiten
0321 388 777
< alle films

Film éven zonder Flavour: Singing Club

komedie, drama 110 min Peter Cattaneo Kristin Scott Thomas, Sharon Horgan
  • alle leeftijden
  • grof taalgebruik

Vanwege de huidige omstandigheden is in de bioscoop horecaverkoop niet mogelijk. Hierdoor vervalt de koffie, de lunch en de borrel. Maar… om tôch een fijn en veilig uitje op de vrijdagochtend te verzorgen, vertoont De Meerpaal tijdens de originele Flavour alsnog de prachtige film ‘Singing Club’. Tegen een gereduceerd tarief!

Over de film
De feelgood-film van het jaar! The Singing Club is een komisch drama van regisseur Peter Cattaneo (The Full Monty) over vriendschap, familie en de kracht van muziek. Kristin Scott Thomas speelt de hoofdrol in dit op waarheid gebaseerde verhaal, dat wereldwijd vele andere vrouwen heeft geïnspireerd om samen te zingen.

Het leven van een vrouw van een beroepsmilitair kan zwaar zijn. Gescheiden van geliefden liggen angst en eenzaamheid op de loer en altijd is er de vrees voor die noodlottige klop op de deur. Kate, de perfecte officiersvrouw, draagt die last echter stoïcijns en met stijl. Om niet bij de pakken neer te zitten, probeert ze een groep vrouwen op de basis te overtuigen om een zangkoor te beginnen.

Veilig bezoek aan De Meerpaal:
✔ Luchtventilatie in alle zalen
✔ Je mag met je huishouden of met twee personen naast elkaar zitten
➤ Meer info