over ons
sluiten
0321 388 777
< alle films

Fast & Furious 9 (3D)

Actie, avontuur, crime 143 min Justin Lin Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel, Clayton Townsend e.a.
  • vanaf 12 jaar
  • angst
  • geweld
  • grof taalgebruik

No matter how fast you are, no one outruns their past. Fast & Furious 9 (3D) is het negende hoofdstuk uit de Fast & Furious saga, die al twintig jaar bestaat en wereldwijd al meer dan $5 miljard heeft opgebracht.

Dominic Toretto (Vin Diesel) leidt een rustig bestaan samen met Letty (Michelle Rodriguez) en zijn zoontje Brian. Beiden weten dat het gevaar altijd op de loer ligt. Dit keer heeft de dreiging te maken met het verleden van Dom. Hij moet de fouten uit zijn verleden onder ogen zien als hij zijn familie wil beschermen.

In Fast & Furious 9 (3D) komen Dom en zijn crew weer samen om een van de meest gevaarlijke huurmoordenaars en high-performance drivers ooit te stoppen. Wanneer blijkt dat dit Doms verdwenen broer Jakob is, (John Cena) wordt deze levensbedreigende situatie nog ingewikkelder.

Veilig bezoek aan De Meerpaal:
✔ Luchtventilatie in alle zalen
✔ Je mag met je huishouden of met 4 personen naar de film
➤ Meer info

Over de bioscoop van De Meerpaal:
Onze onafhankelijke Drontense bioscoop heeft twee zalen: een bioscoopzaal met plek voor 100 man en een kleine zaal met een capaciteit van 153 zitplaatsen. Ons gebouw is gemakkelijk te bereiken en heeft dichtbij gratis parkeerplekken. Daarnaast bieden we voordelig bioscoopkaartjes aan, met o.a. korting voor kinderen en studenten. Verder hebben we een divers aanbod aan snacks en drinken, zodat jij optimaal kunt genieten van de film. Kortom: een gezellig dagje uit in De Meerpaal met vrienden en/of familie!