over ons
sluiten
0321 388 777
< alle films

Fantastic Beasts and Where to Find Them | 3D

Avontuur 133 min David Yates Eddy Redmayne, Katherine Waterston, Samantha Morton, Jon Voight, Ron Perlman, Colin Farrell
  • vanaf 9 jaar
  • angst

Fantastic Beasts and Where to Find Them is een geheel nieuw avontuur dat ons terugbrengt naar de magische wereld van bedenker J.K. Rowling. Eddie Redmayne speelt de rol van Newt Scamander, de magizoöloog van de magische wereld. De film begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een Niemagie (Amerikaans voor Dreuzel) genaamd Jacob en een magische koffer. Ook ontsnappen een aantal van Newt’s fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de Niemagies wereld.

Gebaseerd op Harry Potter
J.K. Rowling’s wereldwijd geliefde Harry Potter-boeken zijn verfilmd en inmiddels uitgegroeid tot de grootste filmfranchise allertijden. Het script is geïnspireerd op Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden, een leerboek van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus, geschreven door het het karakter Newt Scamander.

Tip! Gezellig met vrienden naar de film? Wij bieden ook diverse borrelarrangementen. Vraag naar de mogelijkheden via horeca@meerpaal.nl.