over ons
sluiten
0321 388 777
< alle films

De Slag om de Schelde

oorlog, drama, Nederlands 124 min Matthijs van Heijningen Gijs Blom, Susan Radder, Jamie Flatters, Tom Felton
  • vanaf 16 jaar
  • angst
  • geweld

November ’44. Op het Zeeuwse Walcheren vechten tienduizenden geallieerden en Duitsers tegen elkaar, tijdens de Slag om de Schelde

De wegen van een Nederlandse jongen die voor de Duitsers vecht, een verdwaalde Engelse gliderpiloot en een tegen wil en dank in het verzet betrokken Zeeuws meisje kruisen elkaar. Ze worden geconfronteerd met cruciale keuzes die gaan over hun eigen en andermans vrijheid.

Let op: De Slag om De Schelde is een 16+ film. Iedereen jonger dan 16 wordt conform de Nederlandse wet niet toegelaten, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.

Veilig bezoek aan De Meerpaal:
✔ Luchtventilatie in alle zalen
✔ Je mag met je huishouden of met 4 personen naar de film
➤ Meer info

Over de bioscoop van De Meerpaal:
Onze onafhankelijke Drontense bioscoop heeft twee zalen: een bioscoopzaal met plek voor 100 man en een kleine zaal met een capaciteit van 153 zitplaatsen. Ons gebouw is gemakkelijk te bereiken en heeft dichtbij gratis parkeerplekken. Daarnaast bieden we voordelig bioscoopkaartjes aan, met o.a. korting voor kinderen en studenten. Verder bieden we een divers aanbod aan snacks en drinken, zodat jij optimaal kunt genieten van de film. Kortom: een gezellig dagje uit in De Meerpaal met vrienden en/of familie!