over ons
sluiten
0321 388 777
< alle films

Asterix & Obelix in het Middenrijk

familiefilm, avontuur, komedie 111 min Guillaume Canet Buddy Vedder (Stem), Frank Lammers (Stem), Jan Kooijman (Stem), Fedja van Huêt (Stem), Vajèn van den Bosch (Stem)
  • vanaf 6 jaar
  • angst
  • geweld

Het is het jaar 50 voor Christus. De keizerin van China is na een staatsgreep door de verraderlijke prins Deng Tsin Qin gevangengenomen. Met de hulp van de Fenicische koopman Greintjemis en haar trouwe lijfwacht Tat Han vlucht de enige dochter van de keizerin, prinses Fu Yi, naar Gallië.

  • Let op: kaarten voor de vertoning op zaterdag 25 februari om 16.00 uur kun je telefonisch (0321 388 777) of via het Serviceplein in De Meerpaal bestellen.

Daar zoekt ze de dappere krijgers Asterix en Obelix, die dankzij hun toverdrank over bovenmenselijke krachten beschikken. De twee onafscheidelijke helden schieten de prinses maar wat graag te hulp om haar moeder te redden en haar land te bevrijden. En zo begint hun grote avontuur op weg naar China. Maar Julius Caesar en zijn machtige leger zijn ook onderweg naar het Middenrijk, hongerig naar een nieuwe overwinning…