over ons
sluiten
0321 388 777
'Ga je in een bandje spelen, dan leer je ineens zoveel meer, dan wanneer je alleen les hebt op je instrument.' Imre Kruis

Meld je aan voor een gratis proefles!

< alle cursussen

Popschool

Steel de show!

Schrijf je je in voor De Popschool, dan word je ingedeeld in een bandje met leeftijdsgenoten met zo veel mogelijk hetzelfde spelniveau. Heb je zelf al ideeën over met wie je in een band wilt? Vermeld dat dan bij je inschrijving. De Popschool is er voor jonge leerlingen vanaf zeven jaar, maar ook voor volwassenen!

Bekijk hier ons volledige muziekaanbod.

popschool-logo

<21: € 69,50, 21+: € 87,50 (10 lessen)Beginner, Gevorderd7 september / 28 september / 18 januari / 5 april (instroom mogelijk)
Kinderen, Jongeren, VolwassenenBiddinghuizen, Dronten10in overleg
  • De lessen van de Popschool duren 40 minuten per week op basis van minimaal 4 bandleden. Word je geplaatst in een bandje met 3 muzikanten, dan duurt de les 30 minuten.
  • Bij inschrijving voor de Popschool word je gevraagd naar je betalingsgegevens. Vanzelfsprekend hoef je alleen te betalen wanneer het daadwerkelijk lukt om je in een bandje te plaatsen.
  • De lestijd en -dag bepaal je in overleg met de docent en mede-bandleden. Volg je een jaarcursus instrumentaal of vocaal les bij De Meerpaal? Dan krijg je korting op het lesgeld van de Popschool. Je betaalt dan € 4,50 (<21) / € 6,95 (21+) per les. Plaats hiervoor een vinkje bij ‘jaarcursist’ in het inschrijfformulier.
  • Op de derde donderdag van de maand organiseren we gezellige Popschool Jamsessies in Het Grand Café van De Meerpaal. Houd Facebook pagina van De Meerpaal in de gaten voor de komende jamsessies.
  • Heb je vragen over de Popschool? Stel ze aan popschool coördinator Mark Dekkers via popschool@meerpaal.nl

Voor cursisten vanaf 7 jaar. De cursus start bij minimaal 3 deelnemers.

Meer informatie?
Bel voor meer informatie over deze cursus met 0321 388 777. Mail naar activiteiten@meerpaal.nl of popschool@meerpaal.nl.