over ons
sluiten
0321 388 777
'Muziek is de wereldtaal die iedereen spreekt!' Martijn de Lange

Meld je aan voor een gratis proefles!

< alle cursussen

Koperen blaasinstrumenten

Welk koper instrument kies jij?

Koperen blaasinstrumenten: het zijn er vele! trompet, bugel, cornet, trombone, hoorn, bariton en bas(tuba). Docenten Martijn de Lange en Henk Beens verzorgen lessen op al deze instrumenten. Toonvorming, ritmegevoel, intonatie, articulatie, technische vaardigheden en gehoortraining. Spelenderwijs maakt de docent je hierin vaardig.

Bekijk hier ons volledige muziekaanbod.

afhankelijk van lesvorm, korte cursus individueel vanaf € 147,00, jaarcursus individueel vanaf € 439,00 Beginner, Gevorderd, Kennismaken5 september (instroom mogelijk)
Kinderen, Jongeren, VolwassenenBiddinghuizen, Dronten, SwifterbantKorte (kennismakings)cursus 10 lessen & jaarcursusMaandag en vrijdag, 's middags en 's avonds

Het is mogelijk een koperinstrument te bespelen in een van de orkesten uit de Gemeente Dronten of bij De Meerpaal Jazz & Funk Band. Ook is het mogelijk om bij De Meerpaal een HaFa examen opleiding te volgen.

Voor cursisten van 7 jaar en ouder. Volg je een jaarcursus, dan krijg je korting op de Popschool en ensemblelessen van De Meerpaal. Ook is het mogelijk om gratis theorielessen te volgen en praktijkexamen te doen.

Orkesttarief
Het orkesttarief is van toepassing voor leden van Harmonie Eendracht, Amor Musae, Maris Sonores, FJSO en FSO. Dit tarief geldt alleen voor de wekelijkse lesvorm van 20 minuten (individueel) of 30 minuten (individueel of duoles)

 

Start- en einddatum jaarcursus: 5 september 2022 t/m 8 juli 2023

Instroom in de jaarcursus is het hele jaar door mogelijk indien er plaats is in het rooster.

 

Proeflesweken / open lesweken:

12 september t/m 17 september 2022

9 januari 2023 t/m 14 januari 2023

5 juni 2023 t/m 10 juni 2023

 

Meer informatie?
Bel voor meer informatie over deze cursus met 0321 388 777 of mail naar activiteiten@meerpaal.nl.