over ons
sluiten
0321 388 777

Van alles te doen en beleven in de meivakantie!

algemeen

In de meivakantie hoef je je niet te vervelen. Er is een gevarieerde programma films, theatervoorstellingen en activiteiten in en buiten De Meerpaal. Voor jong en ouder.

In de bioscoop zal de film Super Mario Bros in 2D en 3D liefhebbers van alle leeftijden aanspreken. Illumination en Nintendo sloegen hun handen ineen voor deze nieuwe bioscoop kaskraker over de bekendste loodgieters uit de popcultuur. De allerkleinste theaterbezoekers kunnen hun hart ophalen bij twee middagvoorstellingen van Bumba op 3 mei en bij de met prijzen overladen familiemusical Assepoester op 1 mei. Muziekliefhebbers moeten snel zijn voor de laatste kaarten voor het theaterconcert van Waylon, die vrijdag 28 april terugkeert naar het Drontens theater. Dit keer met zijn Nederlandstalige voorstelling ‘Gewoon Willem’.

Voor wie liever actief bezig is, hebben De Meerpaal welzijnwerkers en buurtsportcoaches een uitgebreid programma opgezet op diverse locaties in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant. Van grasveldspelen en een wandelavond, tot GoldenSport en peuter- en kleutergym. Ook drie van de vier Chillpoints zijn in de vakantie open, voor jongeren van 10 tot 23 jaar die in de vakantie met (nieuwe) vrienden wat willen ondernemen of chillen.

Bekijk hier de flyer met het hele vakantieprogramma.

datum van publicatie: 19 april 2023