over ons
sluiten
0321 388 777

Singer Songwriter Contest

algemeen

Wie wordt de beste Singer Songwriter van Dronten en omgeving? Op 12 oktober kom je erachter tijdens de tweede Singer Songwriter Contest die De Meerpaal en STADronten samen organiseren in De Rede.

Deze editie van de liedjeswedstrijd vindt plaats op het buitenterras van De Rede. Alle Singer Songwriters worden beoordeeld door een vakkundige jury. Er komt een flinke tent op het plein zodat iedereen droog blijft. “We zijn blij dat we dit jaar terecht kunnen in De Rede” aldus organisatoren Hilde Boers (STADronten) en Imre Kruis (De Meerpaal) “En de samenwerking blijkt vruchtbaar. STADronten regelt de tent en technici van De Meerpaal verzorgen het geluid. Zo dragen we allemaal bij aan een mooi evenement.” Op het moment van schrijven hebben zich 8 singer songwriters van allerlei leeftijden aangemeld. Liefhebbers van livemuziek zijn van harte welkom om de muzikanten aan te moedigen op 12 oktober.

Levenslied
In de pauze zijn buiten de competitie om twee bijzondere composities te horen. “De afgelopen tijd hebben we bij een aantal senioren uit Dronten levensverhalen opgehaald”, zegt Kruis. “Op vrijdagmiddag 4 oktober worden een aantal lokale Singer-Songwriters gekoppeld aan een ervaren Singer-Songwriter van het Zwols Singer-Songwritersgilde. Samen hebben ze een lied geschreven met het levensverhaal als leidraad.”

De contest op 12 oktober begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Meer informatie vind je op de website van STADronten. De Singer Songwriter kan bestaan dankzij de gemeentelijke subsidieregeling Kunst op het Meerpaalplein.

datum van publicatie: 11 oktober 2019