over ons
sluiten
0321 388 777

Kunstwedstrijd

cursussen

Grand Café De Meerpaal schrijft een wedstrijd uit speciaal voor alle amateurkunstenaars uit de gemeente Dronten. Het is de bedoeling dat er in het Grand Café een kunstwerk aan de muur komt bij de zithoek en de haard. Doe mee en maak kans op een mooie prijs!

Hoe doe ik mee? | De opdracht
Maak een kunstwerk (tekening, schilderij, grafiek, reliëf) met als thema ‘Ruimte’ en laat je inspireren door de volgende tekst:
Ruimte is
Vlak
Lijn
Kleur
Beweging
Samen
Dans in de tijd

Specificaties
Het formaat van het kunstwerk: minimaal 1 x 1 meter, maximaal 2 x 2 meter en mag maximaal een dikte hebben van 10 centimeter. Het kunstwerk mag ook een twee-of drieluik zijn.

Voor de winnaar
Alle ingezonden kunstwerken worden vanaf 23 november geëxposeerd op het binnenplein van De Meerpaal en daarna beoordeeld door een vakkundige jury. De winnaar wordt op 10
december om 15.00 uur bekend gemaakt. Het winnende kunstwerk zal een jaar lang in het Grand Café hangen. Daarnaast krijgt de winnaar een diner voor 2 personen aangeboden.

Aanmelden en inleveren kunstwerken
Ben je enthousiast geworden? Meld je dan uiterlijk voor 20 oktober aan via de mail m.hanekamp@meerpaal.nl. De gemaakte kunstwerken (voorzien van een degelijk ophangsysteem en je naam) kun je op dinsdag 21 november en woensdag 22 november tussen 12.00 – 14.00 uur inleveren in De Meerpaal.

datum van publicatie: 28 september 2017