over ons
sluiten
0321 388 777

Dag van de Mantelzorg

welzijn

Zaterdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Een dag waarop we extra aandacht hebben voor de mantelzorgers in de gemeente Dronten. De organisatie, bestaande uit InteraktContour, Mantelkring en De Meerpaal Welzijn, heeft dit jaar een interactief programma samengesteld waaraan deelnemers zelf een invulling kunnen geven. De middag start om 13.00 uur en is rond 16.30 uur afgelopen. Deelname aan deze dag is geheel gratis.

“Na een gezamenlijke ontvangst gaan de deelnemers aan de slag met hun zelfgekozen workshop”, vertelt Marion Driesman van De Meerpaal. “Het aanbod is dit jaar weer zeer divers en deelnemers kunnen kiezen uit maar liefst elf workshops. Van rustgevende workshops als (hand)massage en mindfulness tot actieve workshops zoals djembé; er is voor ieder wat wils.” Wethouder Peter van Bergen opent de middag. De middag wordt afgesloten met een hapje, drankje en live muziek.

Aanmelden

Zorgt u intensief voor een naaste, een buur of vriend? Dan bent u als mantelzorger van harte welkom op deze dag in De Meerpaal. Aanmelden kan eenvoudig online via dit formulier. Liever aanmelden via een inschrijfformulier? Stuur dan een e-mail naar mantelzorgdronten@meerpaal.nl. Voor vragen kunt u bellen met 06 51 40 39 94 of een e-mail sturen naar mantelzorgdronten@meerpaal.nl Aanmelden kan tot 1 november.

datum van publicatie: 11 oktober 2018