over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

vr 9 feb - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Zingen Met Hollands Mooiste

Muziek Grote Zaal €25,50

Vroeger was alles mooier: de tijd van de schillenboer en de tijd dat je twee weken lang moest wachten voordat de postbode de brief van je liefje bezorgde. De tijd van de openbare telefooncellen, de colporteurs, het kattenkwaad dat we uithaalden en de kuilen in de weg die hobbels zijn geworden. Een reis langs de vele, nog niet vervlogen, mooie muzikale herinneringen vormt de brede en sterke basis voor Hollands Mooiste XL. Een goede band, een zangeres en een zanger samen met een door de wol geverfde presentatrice brengen u met een heerlijk gevoel van nostalgie, weemoed en verlangen in de juiste sfeer van het Nederlandstalige
muzikale erfgoed. Zingen met Hollands Mooiste is een prachtige bloemlezing met mooie Nederlandstalige nummers van 1950 tot nu.

THEATERMENU | Driegangenvoordeel: € 24,50
Wist u dat u voorafgaand aan de voorstelling heerlijk kunt dineren in De Meerpaal? Grand Café De Meerpaal kent een maandelijks wisselend menu, inspelend op het seizoen. Heeft u bepaalde dieetwensen of allergieën? Informeer dan naar de mogelijkheden of bekijk onze actuele menukaart.

Het theatermenu reserveert u eenvoudig via het Serviceplein in De Meerpaal of per mail via horeca@meerpaal.nl.