over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 11 dec - 20.00 uur

< alle voorstellingen

Waylon

My Heroes Have Always Been Cowboys

Muziek Grote Zaal €39,50

Eerder afgelast, maar gelukkig komt Waylon tóch naar Dronten. Wees er snel bij, want hij is bijna uitverkocht.

Begeleid door een zevenkoppige band brengt hij onder de titel My Heroes Have Always Been Cowboys een twee maal een uur durend theaterconcert over zijn jeugd, het jaar bij Waylon Jennings en de rouw na zijn dood, die leidde naar een zwerversbestaan. Na de pauze blikt Waylon terug op zijn nieuwe start bij Holland’s Got Talent, terug naar de roots met Common Linnets en uiteindelijk de rust van het nieuwe vaderschap.

Persoonlijk
Waylon kijkt terug op zijn persoonlijke, muzikale verhaal, dat voor hem op 8-jarige leeftijd begon. Toen mocht hij, omdat de oppas ziek was, met zijn ouders mee naar een country-avond en ook een klein stukje mee drummen. Dat was het begin van een muzikale reis die Waylon in ruim 40 theaters ten gehore gaat brengen.

“Op het podium speelde de West Virginian Railroad Band en ik mocht eventjes mee drummen. Na afloop kreeg ik een CD in handen en de mededeling dat als ik één liedje volledig kon drummen, ik drie weken later weer het podium op mocht. Drie weken lang heb ik tot bloedens toe geoefend op een shuffle. Eigenlijk is daar mijn echte fysieke liefde voor country begonnen…”

Wat volgde was een carrière die dwars door een bijzonder persoonlijk verhaal liep. Een verhaal dat zijn oorsprong vond in de liefde voor de Country en het verlangen om te ervaren waar over gezongen werd. Zijn eigen country biografie schrijven en begrijpen.

Beleef samen met Waylon de liedjes die voor hem therapeutisch bleken en nog steeds zijn.

Deze voorstelling komt uit theaterseizoen 2019/2020. Gelukkig kan hij op deze nieuwe speeldatum doorgaan en kun je er tóch bij zijn.  

Een lekker begin van je theaterbezoek in ons Grand Café.
Maak je theateruitje compleet met het heerlijke theatermenu in het gezellige Grand Café van De Meerpaal. Reserveer hier alvast een tafel! Mail voor meer informatie naar horeca@meerpaal.nl of bel naar 0321 388 777.

De ticketprijs is inclusief consumptie.

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.