over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

vr 13 mei - 20.15 uur

< alle voorstellingen

The Bluebirds

Great Big World

Concert / Muziek / Theaterconcert Grote Zaal €25,00

De waanzinnige zangeressen en songwriters van het vrouwencollectief ‘The BlueBirds’ brengen een ode aan de vrouw!

Vanaf 2021 nemen artiesten Krystl en Rachèl Louise de leiding als vaste ‘Birds’. Ze schreven hun tweede album ‘Great Big World’ samen met verschillende vrouwelijke vocalisten en songwriters zoals: Janne Schra, Hadewych Minis, Yori Swart en Birgit Schuurman. Songs geïnspireerd door indie- en folkmuziek waarbij meerstemmigheid de boventoon voert.

Bijzonder aan deze theatershow is de Special Guest. Elke avond worden Krystl en Rachèl Louise aangevuld door een vrouwelijke artiest die ook meewerkt aan het album, zoals Leonie Meijer of Kris Berry.

In intieme sfeer beleeft het publiek naast songs van het album Great Big World, ook klassiekers van onder andere Dolly Parton, Dixie Chicks en Kacey Musgraves. Liedjes van het goed ontvangen debuutalbum Sisters komen ook voorbij. Catchy, meerstemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in dit genre.

Laat je verrassen door deze vrouwen met hun muzikaliteit, verhalen en liefde voor muziek!

Heerlijk dineren: maak je theateruitje compleet!
Ons Grand Café is voorafgaand aan deze voorstelling geopend voor een heerlijk diner. Reserveer in het reserveringsproces van je tickets je dinerplek meteen mee! Alvast voorproeven? Bekijk hier onze menukaart!

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Over deze voorstelling:
– Ticketprijs inclusief consumptie
– Meer corona-info →