over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 30 dec - 20.00 uur

< alle voorstellingen

PLEINFEST (18+)

Hét eindejaarsfeest van Dronten en omgeving!

Concert / Special Binnenplein €19,95

UPDATE: UITVERKOCHT

Dit betreft geen theatervoorstelling maar een evenement. Hierdoor werken we met een aangepast ticketbeleid. Reeds aangekochte tickets kunnen niet worden geretourneerd. Voor het kopen of verkopen van je ticket verwijzen we je door naar officiële kanalen als Ticketswap.

Kom op zaterdag 30 december naar het binnenplein van de Meerpaal voor hét eindejaarsfeest van Dronten: PLEINFEST. Het binnenplein wordt omgetoverd tot een ware feestarena met de heerlijke sets van Suit Up!, Bouke en Qmusic Het Foute Uur. Ben jij er al klaar voor?

Suit Up!
Drontense band Suit Up! trakteert je op een onvergetelijke avond vol aanstekelijke feesthits, onverslijtbare rock classics en sappige guilty pleasures om je vingers bij af te likken. De vijf heren van Suit Up! zorgen voor een unieke sfeer waarbij je het gevoel hebt dat je op een groot festival staat. Met hun ongekend enthousiasme laten ze al jaren een spoor van confetti, schorre kelen én een hoop lachende gezichten achter in Dronten en ver daarbuiten.

Bouke sings Elvis
Je vraagt je af of Bouke nog een introductie nodig heeft nadat hij de Grote Zaal dit jaar tweemaal binnen no-time uitverkocht. De winnaar van het televisieprogramma The Tribute: Battle of the Bands in 2023 vertolkt de legendarische Elvis Presley. Waan jezelf even in Las Vegas door de waanzinnige show van Bouke sings Elvis – gewoon bij ons op het binnenplein.

Q-Music Het Foute Uur
Als klap op de vuurpijl brengt Qmusic het ‘Foute Uur’ naar PLEINFEST! Een uur lang dansen, feesten en stiekem genieten van de grootste foute hits die eigenlijk gewoon geweldig zijn. Fout maar goud dus!

Mis deze avond vol muzikaal spektakel niet en beleef samen met Suit Up!, Bouke en Qmusic een feest om nooit te vergeten. Kom naar De Meerpaal en dompel jezelf onder in de feestelijke (eindejaars)sfeer van PLEINFEST. Zorg dat je erbij bent op 30 december want dit wil je niet missen!