over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

do 19 mei - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Pink Floyd Project

The Dark Side of the Moon

Concert / Muziek / Theaterconcert Grote Zaal €35,00

In deze spectaculaire theatershow wordt het legendarische dubbelalbum van Pink Floyd integraal uitgevoerd, ondersteund met vele projecties en een uitdagend decor. ‘The Wall 40 Years’ is een grootse, twee uur durende voorstelling. Muzikaal gebaseerd op de live concerten die Pink Floyd in 1980 en 1981 gaf. Gemaakt en uitgevoerd door Pink Floyd Project, een van Nederlands’ meest gewaardeerde tributebands.

Verwacht in deze show nieuwe beelden, geïnspireerd op de teksten op het album, inclusief verwijzingen naar de huidige actualiteit.

Pink Floyds magnum opus ‘The Wall’, met teksten geschreven door Roger Waters, is een rockopera die zijn gelijke niet kent. Van het album zijn wereldwijd bijna twintig miljoen exemplaren verkocht. De liveshow van ‘The Wall’ kende destijds een grootse aanpak, die in de popmuziek geen gelijke had en die je nu terugziet in ‘The Wall 40 Years’.

Met Kidsrights kinderkoor, groot decor, bijzondere projecties én quadrafonisch geluid.

Heerlijk dineren: maak je theateruitje compleet!
Ons Grand Café is voorafgaand aan deze voorstelling geopend voor een heerlijk diner. Reserveer in het reserveringsproces van je tickets je dinerplek meteen mee! Alvast voorproeven? Bekijk hier onze menukaart.

Over deze voorstelling:
– Ticketprijs inclusief consumptie
– Coronatoegangsbewijs verplicht
– Meer corona-info →