over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

vr 11 feb - 20.00 uur

< alle voorstellingen

Nesim El Ahmadi

TaBoe!

Cabaret Kleine Zaal €17,50

”Ey! Luie donder… zit je nou met je neus op deze website te loeren om van tevoren precies te weten waar je heen gaat zodat je geen risico loopt? Wat braaf! Kom dan vooral niet naar mijn show. Ik ga de zaal onder 2000 volt zetten. En het heet TaBoe! Dus als je zin hebt in wat avontuur en wat hoogspanning in je leven, koop dan snel een kaartje voor mijn eerste cabaretvoorstelling en dan zien we elkaar binnenkort.”

In zijn debuuttheatershow TaBoe! geeft Nesim El Ahmadi zijn bezoekers een kijkje in zijn leven en vertelt hij over zijn Islamitische opvoeding, het trouwen op jonge leeftijd met een christelijke vrouw, de ontvoering en nog veel meer! Nesim El Ahmadi staat bekend om zijn leuke YouTube formats als helft van het duo Supergaande en om zijn talloze rollen als presentator.

Beleef de voorstelling als eerste en kom naar deze try-out!

Wat je vooraf moet weten
Er valt weer heel wat te genieten in het nieuwe theaterseizoen. Natuurlijk met inachtneming van de actuele richtlijnen van de Rijksoverheid. We bieden een veilige omgeving voor jou, de artiesten en alle medewerkers voor en achter de schermen. Meer informatie hierover vind je hier. Lees het aandachtig door. Samen zorgen we zo voor een veilig, verantwoord en bovenal onvergetelijk theaterbezoek.

Duur voorstelling: circa 75 minuten (zonder pauze).
Er is geen consumptie inbegrepen in de ticketprijs.