over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

wo 14 jun - 11.00 uur

< alle voorstellingen

Koffie met GeBACH #10

Lodewijk Crommelin

Concert / Klassiek / Muziek Grand Café

In de serie Koffie met GeBACH beleef je de magie van een intiem klassiek concert, live in ons restaurant met topmusici. Maandelijks op de woensdagochtend óf zondagmiddag, maar altijd in gezellige huiskamersfeer genieten van prachtige muziek met een kopje koffie en een heerlijk stuk appeltaart.

Verwacht een gevarieerd repertoire van avontuurlijke werken tot de kroonjuwelen uit de klassieke muziek. Kortom, het beste wat kamermuziek anno nu te bieden heeft.

Voor de liefhebbers hebben wij een speciaal abonnement samengesteld.

In deze serie bezoek je twee voorstellingen en krijg je er één cadeau. Zo betaal je voor drie voorstellingen geen € 12,50 maar € 8,33 per voorstelling.

Klik hier om het abonnement te bestellen.

Een half uur voor aanvang van het concert kun je terecht in het Grand Café.
De concerten duren gemiddeld 1 uur en de prijs is exclusief koffie en appeltaart (€ 4,50).


Playlist

Op het programma staan stukken van Franz Schubert, Claude Debussy en de Amerikaanse componist Charles Griffes (1884-1920). Deze componist schreef prachtige pianowerken in een laat-romantisch/impresssionistische stijl in de geest van Debussy. Lodewijk Crommelin heeft twee CD’s gemaakt waarop diverse werken van Griffes staan. Een van deze CD’s kreeg een 10 in het tijdschrift Luister. Het is bijzonder de moeite waard om enkele van deze stukken te combineren in een programma met werken van bekendere componisten als Debussy en Lodewijk wil graag het publiek kennis laten maken met deze pianomuziek.