over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

vr 19 apr - 20.15 uur

< alle voorstellingen

It’s a Man’s World

The Soul of a Generation

Muziek Grote Zaal

Na het succes van ‘I’m a Soulman’ komen The Legends opnieuw met een ijzersterk soulprogramma naar het theater. Dit keer met een theatrale ode aan soullegendes als James Brown, Stevie Wonder en Marvin Gaye. Zij inspireerden de wereld en zongen zichzelf regelrecht de geschiedenis in. Ondanks hun vaak zware leven wisten zij vanuit armoede en een maatschappij die hen afwees uit te groeien tot ware iconen. Stoere mannen die elk op hun eigen manier een verschil maakten, maar ook kwetsbare zonen en twijfelende vaders waren.
Steffen Morrison en Yerry Rellum kruipen in de weerbarstige karakters van de grootste souliconen op aarde en toveren de theaters om tot swingende soultempels. ‘It’s a Man’s World!’ bezorgt kippenvel en maakt dat u herboren het theater verlaat.

DE RECENSIES ZIJN LOVEND: 
‘Uiteindelijk gaat het allemaal om de muziek in It’s a Man’s World. De soulmuziek van Marvin Gaye, James Brown en Stevie Wonder garandeert een swingende feelgood avond, vol seks en funk.’

‘Zanger Steffen Morrison steelt de show. (…) Met het overtuigende ‘Get up!’ van Browns ‘Seksmachine’ schopt hij het hele publiek van zijn stoel’

‘Met hun aanstekelijke muziek verspreiden deze mannen alleen maar liefde.’

THEATERMENU | Driegangenvoordeel: € 24,50

Wist u dat u voorafgaand aan de voorstelling heerlijk kunt dineren in De Meerpaal? Grand Café De Meerpaal kent een maandelijks wisselend menu, inspelend op het seizoen. Heeft u bepaalde dieetwensen of allergieën? Informeer dan naar de mogelijkheden of bekijk onze actuele menukaart.

alle voorstellingen (0)

Ook iets voor jou?