over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 15 jan - 15.00 uur

< alle voorstellingen

Dirk Scheele

De Roep van de Jungle (met Japie het Apie)

Familie / Jeugd / Muziek Kleine Zaal €13,00

Deze voorstelling is afgelast vanwege de coronamaatregelen. We onderzoeken momenteel alternatieven. Met boekers van kaarten wordt binnenkort contact opgenomen.

Dirk gaat in de muzikale voorstelling ‘De Roep van de Jungle’ op zoek in de jungle naar zijn oude vriend Japie het Apie, bekend uit de bioscoopfilm en de Dirk’s best bekeken video op YouTube. Tijdens deze zoektocht komt hij allerlei muzikale beesten tegen die Dirk helpen zijn maatje te vinden, en dit levert veel hilariteit op.

Wanneer Dirk uiteindelijk Japie treft, blijkt dat hij een swingende Apenband heeft opgericht die helaas nog een paar bandleden mist. Dit is het startsein voor de talentenjacht “De roep van de Jungle”, waarbij de kinderen in het publiek en de overige dieren strijden om een plekje op het podium samen met Dirk en de andere muzikanten.

Een spetterend Jungle-Popconcert is het gevolg, waarin veel bekende en nieuwe liedjes van Dirk worden gezongen, en de kinderen in de zaal volop mee kunnen zingen en dansen.

Dirk speelt deze voorstelling in een Jungle-decor samen met live muzikanten in combinatie met dans- en poppenspel.

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Over deze voorstelling:
– Ticketprijs exclusief consumptie
– Ongeplaceerd (geen vaste stoelkeuze)
– Meer corona-info →