over ons
sluiten
0321 388 777

Singalong challenge Happy

Zing mee met de Meerpaal Jazz & Funkband versie van ‘Happy’. Gezien de titel mag het er super vrolijk uitzien, dus hang de slingers op en ga uit je dak!

Je kunt kiezen uit de lead vocal of één van de koorstemmen, maar je mag dat ook beide doen. Ben je sopraan dan zing je van de koorpartij de bovenste nootjes. Heb je een wat lagere stem (alt), dan zing je de middelste stem. En de onderste stem is voor mensen met een hele lage stem(tenor), zoals b.v. mannen. Kun je geen noten lezen? Geen noo(t)/d! Zing gewoon de audiovoorbeelden na die je onderaan deze pagina vindt!

Speel bovenstaand filmpje of de mp3 af op je computer (of ander apparaat) en gebruik in-ears om het nummer te kunnen horen, want we willen je stem graag ‘los’ van de muziek op de opname. Downloads vind je onderaan deze pagina.

  • Film jezelf met je telefoon in landscape mode (liggend).
  • Houd de telefoon niet te veraf zodat je stem er goed op komt.
  • Let op de achtergrond, die mag feestelijk zijn!
  • Film overdag met daglicht in je gezicht, vermijd tegenlicht.
  • Houd tenminste 5 seconden stilte vóór en ná de opname.
  • Richt je op de toeschouwer door in de lens te kijken.

Stuur jouw filmpje via WeTransfer naar mark.dekkers@meerpaal.nl. Doe dat voor maandag 10 mei. Op zaterdag 15 mei presenteren we het resultaat tijdens de Kick-off van ons nieuwe cursusaanbod voor seizoen 2021-2022. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar het bovenstaand adres.

Succes!
Mark Dekkers (bandcoach)

Door je filmpje in te sturen, ga je er mee akkoord dat we fragmenten hiervan gebruiken in een montage en dit op social media plaatsen.

Downloads

Bladmuziek

Luistervoorbeelden

Sopranen

Alten

Tenoren