over ons
sluiten
0321 388 777

Michell Rojas

Mijn naam is Michell Rojas en geef een kleine 18 jaar al les in zowel sport als dans. In mijn tienerjaren al helemaal gek geweest van het bedenken van dans routines en shows wat mij bracht tot het street en urban danswereld. Hiphop/streetdance wedstrijden en optredens begonnen mij te interesseren dus ik wist in 2005 een dansgroep in almere bij elkaar te rapen. We konden niet alleen veel optreden we wonnen ook diverse wedstrijden. Na een tijdje verhuisde ik naar Lelystad waar ik als docent verder kon gaan met het uitbreiden van mijn passie. Nu geef ik les in Lelystad, Dronten en omstreken.

Mijn geloof is dat er in iedereen een danser en entertainer zit. Jong of oud, tijdens de lessen haal ik dat bij je naar boven! Naast de groei die je doormaakt, hebben we onwijs veel plezier. Je leert alle geheimen van hiphop, breakdance, gliden, wavin,g popping en locking. Doe je mee?

Over de lessen Urban Dance
Urban dans is een paraplubegrip voor allerlei dansstijlen die op straat en in clubs zijn ontstaan, zoals Hiphop, popping, locking, breakdance en house dance. Het is een dansvorm uit de openbare ruimte die zich, in tegenstelling tot dans die in de studio is uitgedacht, onderscheidt door een sterke hang naar improvisatie en interactie met andere dansers en publiek. Tijdens de danslessen leren de leerlingen hoe belangrijk ritme, muzikaliteit en inlevingsvermogen zijn bij het uitvoeren van de coole moves. Ook wordt er hard gewerkt aan conditie en uithoudingsvermogen door middel van een korte power opwarming, door intensieve danscombinaties en een coolingdown.