over ons
sluiten
0321 388 777

Harold Beukers

Docent keyboard en piano | Twents Conservatorium Enschedé

‘In 1995 ben ik afgestudeerd als docent aan het Conservatorium te Enschede met als eindcijfer een 8. Sinds 1997 werk ik bij De Meerpaal/CKV waar ik leerlingen van jong tot oud de kunsten vaardig maakt van keyboard en pop-piano.

Het mooie van mijn vak op toetsengebied is, dat je met een toetsinstrument kan soleren, begeleiden (ook tegelijk). Ik heb jarenlang in een allround-orkest gespeeld waarin voor mij de uitdaging lag om de juiste soundjes paraat te hebben; Bij het ene nummer voldeed akkoordenspelen met piano + strings, bij het volgende nummer kwamen misschien wel 10 geluiden voorbij – intro marimba, couplet piano + violen, refrein blasers + saxofoonsolo etc..) recentelijk heb ik nog gespeeld in een band waar we vooral onze eigen geschreven muziek speelden, of bestaande nummers geheel opnieuw arrangeren.

Deze ervaringen van het muzikantenleven kan ik weer gebruiken in de les. Er is dus veel mogelijk tijdens de lessen keyboard en poppiano. Het belangrijkste is dat de leerling plezier heeft in het spelen. Iedereen speelt en leert op zijn eigen tempo.’

Zie ook mijn persoonlijke website op www.haroldbeukers.nl