over ons
sluiten
0321 388 777

Coby Beck

Docent theater

“Theater is mijn immer betoverende PASSIE, die ik adem, leef en deel. Die passie laat mijn hart keer op keer weer vliegen naar magische verwondering!”

Dit jaar ga ik het 6e jaar in bij Theaterschool Karakter. Fantastisch vind ik het! Dit komt door de prachtige openheid, de inzet, het talent, de enorme betrokkenheid en oneindige creativiteit van de leerlingen. Maar ook door een topteam van collega’s met een top manager, de entourage en facilitaire ondersteuning (waar je als theatermaker bijna stil van zou worden…). Ieder jaar treed ik het gebouw van De Meerpaal weer met grote vreugde binnen. In ieder “hoekje” van De Meerpaal word je met cultuur om de oren geslagen. Altijd bruisend en sprankelend. Werken bij De Meerpaal Academie, Theaterschool Karakter; ik vind het een waar festijn!

Vijftien jaar geleden, op basis van competentie, ben ik in het vak gerold. Ik ben docerend theatermaker, autodidact. Ik treed zelf nog veel op met eigen voorstellingen en acts. Ook ben ik aanvullende opleidingen en trainingen die ervoor gezorgd hebben dat ik sta waar ik nu sta. Van regisseur tot docent in meerdere vakdisciplines; als het op theater aankomt blijf ik zeer hongerig.  Ik ben artistiek leider van INCIDENT. Een landelijke cross over groep die al meer dan 10 jaar acte de présence geeft op heel grote festivals en die openingen en hoofdacts mocht verzorgen.

www.CootjeTheater.nl