over ons
sluiten
0321 388 777

Meld je aan voor een gratis proefles!

< alle cursussen

Musical As It Is In Heaven

Theaterproductie

Op 29 en 30 mei 2021 speelt de volwassenen productiegroep een voorstelling geïnspireerd op de film ‘As It Is in Heaven’. Het verhaal gaat over de bekende dirigent Daniël Daréus die wegens hartproblemen terugkeert naar zijn geboortedorp. Daar wordt hij hard geconfronteerd met beelden uit zijn kindertijd. De dorpsgemeenschap leeft afgeschermd van de buitenwereld en heeft erg veel moeite met Daniëls artistieke leefwijze. Toch wordt hem gevraagd het dorpskoor te dirigeren. Doordat de zangers van het koor steeds meer loskomen van de conservatieve cultuur, ontstaat er een grote verdeeldheid in het altijd zo vredelievende dorp. As It Is In Heaven werd in 2005 genomineerd voor een Oscar voor Beste Buitenlandse Film.

€ 12,70Beginner, Gevorderd, Kennismaken8 december
Jongeren, VolwassenenDronten, 2519.00 - 22.00 uur

Wil je meespelen in de musical over dit meeslepende verhaal, dan is dit je kans! Bereid je voor op veel (samen)zang, prachtige dialogen en een verhaal dat écht ergens over gaat. Houd – naast de wekelijkse repetities op dinsdag – ook rekeningen met extra repetitiedagen en andere optredens.

Op dinsdagavond 1 december is er een kennismakingsavond gepland. Die avond kan je laten zien wat je allemaal in huis hebt en maak je kennis met je docenten en medespelers.

Meer informatie?

Bel voor meer informatie over deze cursus met 0321 388 777.