over ons
sluiten
0321 388 777
Modern-Contemporary, De Meerpaal Dronten
'Ga op in de bewegingen, de muziek, dans en geniet!' Amarinske Brands

Meld je aan voor een gratis proefles!

< alle cursussen

Modern-Contemporary

Modern/Jazz en hedendaagse dans.

Modern-Contemporary is een dansstijl die zeer divers is. Het heeft de organische bewegingen uit de moderne dans, de flow vanuit de jazz en de krachtige energie vanuit het vloerwerk.
Het is een dansante les waarin je technisch wordt uitgedaagd en waarin je je verder ontwikkelt in opbouw van kracht, lenigheid, muzikaliteit en creativiteit. Het gevorderde niveau gaat verder dan de basis. Passen en technische elementen worden in uitdagende combinaties en hoger tempo aangeleerd. Of je nu op het podium staat of in de les, je wordt uitgedaagd om altijd het beste uit jezelf te halen!

Bekijk hier ons volledige dansaanbod.

€ 8,50 (<21) | € 11,30 (21+)Gevorderd6 september (instroom mogelijk)
Jongeren, VolwassenenDronten38Donderdag: 18.30 - 19.45 en 19.45 - 21.00 uur

De les bestaat uit dynamische eigentijdse danscombinaties. We reiken je verschillende tools aan voor het maken van een eigen choreografie. De cursus start bij minimaal 8 deelnemers.

De groep van 19.45 uur bestaat uit gevorderde leerlingen.

Kies je voor dans onbeperkt? Dan betaal je 1,5 keer het cursustarief. Je kunt dan ook aansluiten bij andere danscursussen. Vermeld bij je inschrijving in het veld opmerkingen welke danscursussen je nog meer wilt volgen.

Modern-Contemporary Gevorderd - De Meerpaal, Dronten

Heb je al veel danservaring en -techniek en wil je je verder ontwikkelen in dans? Dan is het Dans Lab misschien iets voor jou! Bij het Dans Lab ga je naar de next level. Ontdek je eigen mogelijkheden en haal alles uit jezelf om je verder te ontwikkelen als danser(es).

Meer informatie?
Enthousiast geworden, maar heb je nog vragen? Bel voor meer informatie over deze cursus met 0321 388 777 of mail naar activiteiten@meerpaal.nl