over ons
sluiten
0321 388 777

Meld je aan voor een gratis proefles!

< alle cursussen

Klassiek Ballet Volwassenen

Er zijn twee lessen Klassiek ballet voor volwassenen. De beginnerscursus (60 minuten) op de dinsdagavond en de klassiek ballet half gevorderd (75 minuten) op de maandagavond. Bij beginners wordt aandacht besteed aan een goede lichaamshouding, kracht en souplesse én het ontwikkelen van muzikaliteit, samenzijn en dansgevoel. Je bent nooit te oud om aan dans te beginnen. Ben je op zoek naar een vrijetijdsbesteding waarbij je je spieren traint, maar ook je creativiteit kwijt kunt, dan is deze cursus iets voor jou. Voor deze cursus is geen danservaring nodig. Heb je in het verleden al eens klassiek ballet gedaan dan kun je weer laagdrempelig starten.

Heb je al meer ervaring met klassiek ballet of wil je het misschien na lange tijd weer oppakken? Dan is de cursus klassiek ballet half gevorderd op de maandagavond wat voor jou. In deze les is er ook een mogelijkheid om de spitzentechniek te trainen, maar dit is zeker geen must. Het dansplezier staat voorop!

Bekijk hier ons volledige dansaanbod.

Beginner, Gevorderd, Kennismaken29 augustus / 30 augustus
VolwassenenDronten4 of 38Maandag van 20.00 - 21.15 uur (half gevorderd) of dinsdag van 21.00 - 22.00 uur (basis)

Meer informatie?
Enthousiast geworden, maar heb je nog vragen? Bel voor meer informatie over deze cursus met 0321 388 777 of mail naar activiteiten@meerpaal.nl.