over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 28 jan - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Släpstick

The Roaring Twenties

Entertainment / Show Grote Zaal 1e Rang €10,00

Släpstick – The Roaring Twenties: dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, champagne proostende belevenis van het decennium komt naar De Meerpaal.

  • The Roaring Twenties is een grandioos uitgevoerde choreografie.– NRC Handelsblad ★★★★★
  •  “De muzikale clownerie Släpstick is van absolute wereldklasse”. – De Telegraaf ★★★★★
  •  “Släpstick biedt vermaak op wereldniveau.” – Algemeen Dagblad ★★★★

Een avond als nooit tevoren! Een jubileumvoorstelling die de gloriedagen van de slapstick even fijnzinnig als elegant laat herleven! Wentel je wederhelft rond op de buzzing beat van de dansorkesten; baad in de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class…

En ja, wat zou het, als de tafelpoten een beetje wankel zijn? So what, als het orgel op instorten staat? Wat nou, als de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt? Alles werkt prima! Nee hoor, alles is hélemaal onder controle! Er kan echt hélemaal níks misgaan! Níets kan deze daverende Jubileumavond in de weg staan!

Dus: doe je feestkleding aan en betreed de rode loper! Släpstick – The Roaring Twenties komt naar het theater en je bent van harte uitgenodigd!

Nationaal theaterweekend
Deze voorstelling staat tijdens het Nationaal Theaterweekend in De Meerpaal. Nederland viert dit weekend theater met verrassende voorstellingen voor slechts 10 euro.

Koop kaarten →

 

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs exclusief consumptie
  • Versoepelde retourregeling tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling (lees hier meer)

Foto’s: Jaap Reedijk & Ipo Reinhold