over ons
sluiten
0321 388 777

Nationale Sportweek

Nationale Sportweek
Sport inspireert, sport verbindt en sport levert een belangrijke bijdrage aan de samenleving en aan ieder individu. Met de NOC*NSF Nationale Sportweek (18 t/m 27 september) openen we het sportseizoen en geven we de sport een hoognodige impuls. Met behulp van creativiteit, solidariteit en aanpassingsvermogen gaan we er samen een mooie week van maken. Sport doet iets met je!

Ontdek de sport die bij je past
Binnen de gemeente Dronten zijn tal van sportmogelijkheden. Veel sportaanbieders zetten tijdens de Nationale Sportweek hun poorten wagenwijd open en organiseren verschillende trainingen en clinics. Ben je benieuwd naar het programma bij jou in de buurt? Bekijk het schema hier!

Alle sporten van de deelnemende verenigingen zijn in die week gratis te proberen, tenzij anders vermeld.

Spaar mee voor een gratis bidon
Tijdens de Nationale Sportweek spaar je voor een gratis bidon bij Albert Heijn Dronten Centrum en -West. Beide vestigingen van Albert Heijn zijn partners van het JOGG Dronten (Gezonde Jeugd, Gezonde Toekomst). Binnen het thema ‘Gezonde Leefstijl’ worden er jaarlijkse verschillende activiteiten en acties georganiseerd. “Met de bidonactie hopen we jongeren te stimuleren meer water te drinken én leggen we de link met sport en bewegen’, aldus Aylin van Duinen, JOGG-regisseur. Alle inwoners van de gemeente Dronten kunnen sparen wanneer ze boodschappen doen bij één van de twee deelnemende vestigingen.

Hoe werkt het?

  • Van 18 tot en met 27 september 2020 ontvang je 1 bidon-zegel bij iedere €5,- aan boodschappen per transactie bij Albert Heijn Dronten West en Dronten Centrum
  • Bij 6 AH bidon-zegels heb je een volle AH bidon-spaarkaart
  • Per volle AH bidon-spaarkaart krijg je 1 bidon
  • Volle AH bidon-spaarkaarten kun je alleen inleveren bij de servicebalie van de Albert Heijn locaties Dronten West en Centrum
  • Volle AH bidon-spaarkaarten kunnen van 18 september tot en met 17 oktober 2020 ingeleverd worden voor een bidon
  • Maximaal drie AH bidon-spaarkaarten per huishouden inleveren
  • Er zijn een beperkt aantal bidons, dus op=op