over ons
sluiten
0321 388 777
< alle films

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (OV)

Avontuur, Fantasy 146 min David Yates Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Ralph Fiennes, Alan Rickman e.a.
  • vanaf 12 jaar
  • angst
  • geweld

In Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 beginnen Harry, Ron en Hermoine aan hun missie om de Horcruxes te vernietigen. Nu ze alleen en op de vlucht zijn, moeten de drie meer dan ooit op elkaar vertrouwen… maar duistere krachten dreigen hen uit elkaar te drijven.

In Harry Potter and The Deathly Hallows: Part 1 beginnen Harry, Ron en Hermoine aan hun levensgevaarlijke missie om het geheim achter Voldemorts onsterfelijkheid en macht te vinden en vernietigen – de Horcruxes. Nu ze alleen en op de vlucht zijn, moeten de vrienden meer dan ooit op elkaar vertrouwen… maar de duistere krachten die hen omgeven, dreigen hen uit elkaar te drijven. Ondertussen is de tovenaarswereld een gevaarlijke plek geworden. De lang gevreesde strijd is losgebarsten nu de Dark Lord de Ministry of Magic en zelfs Hogwarts heeft overgenomen. Iedereen die hem tegenwerkt, wordt geterroriseerd en gearresteerd. The Chosen One is nu de prooi waar alle Death Eaters op jagen. Ze hebben de opdracht gekregen Harry op te pakken en naar Voldemort te brengen… levend.

Wat je vooraf moet weten
Het bioscoopbezoek in De Meerpaal verloopt vanaf heden volgens de actuele richtlijnen van het RIVM. Lees hier hoe dat gaat. We vragen je vriendelijk om deze informatie vooraf goed door te lezen.