over ons
sluiten
0321 388 777

Zingen voor alle leeftijden

cursussen

Zingen is van alle leeftijden. Bij De Meerpaal is er in vijf verschillende koren dan ook plek voor jong en oud. Bij ieder koor staat andere muziek centraal.

De jongste zangers en zangeressen (6 t/m 12 jaar) kunnen op vrijdagmiddag om 15.50 uur terecht in het Kidskoor onder leiding van Wim van Lenthe.

Zingen voor jongeren en volwassenen
Voor jongeren en volwassenen is er plek in het projectkoor op de woensdagavond om 19.45 uur onder leiding van Angelique Vlieger. Bij het projectkoor op de woensdagavond staat klassiek liedrepertoire op het programma, maar onder leiding van de bevlogen docent komt ook lichtvoetiger en Nederlandstalig repertoire aan bod. Tijdens de repetities wordt vooral aandacht besteed aan zuiver zingen, gelijkheid en expressie. Ook wordt er meerstemmig gezongen. Het koor presenteert zich regelmatig in en buiten De Meerpaal.

Koren voor senioren
In de seniorenkoren Sweet Sixty en Happy Oldies op de maandagmiddag staat naast zingen ook ontmoeten centraal. In een ontspannen en gezellige sfeer zingen de Happy Oldies nostalgische liedjes en de Sweet Sixty popmuziek. Het repertoire is breed en het koor wordt begeleid met een piano. Sweet Sixty verzorgt regelmatig, onder begeleiding van een band, optredens op verschillende locaties. Deelname aan een van de koren kost € 2,00 tot € 6,50 per les.

datum van publicatie: 18 september 2015