over ons
sluiten
0321 388 777

Zang en blaasmuziek ontmoeten elkaar tijdens Cultuurfestival

cursussen

Tijdens het Cultuurfestival op 4 juni kunnen muziekliefhebbers hun hart ophalen tijdens de HaFaBra Play In en het Flevolands Korenveld. Beide activiteiten zijn gratis toegankelijk.

De HaFaBra Play In is bedoeld voor muzikanten die minimaal in het bezit zijn van een A-diploma of een gelijkwaardig niveau hebben. De Play in start om 13.30 uur in de Kleine Zaal van De Meerpaal en eindigt tegen 16.30 uur met een klein concert op het buitenpodium. Het orkest staat dit jaar onder leiding van Rudolf Weges, koperdocent van De Meerpaal Academie. Voor meer vragen of voor aanmelding kun je een mail sturen naar: m.vanzanten@meerpaal.nl

Flevolands Korenveld
Het Flevolands Korenveld is een eenmalig projectkoor speciaal voor zangliefhebbers. Het repertoire varieert van operawerken, zoals Ave Verum, tot musical- en populaire werken. Op zaterdag 4 juni van 10.00 tot 12.15 uur vindt in de Kleine Zaal van De Meerpaal een repetitie plaats. Het concert vindt ’s avonds, bij goed weer, plaats op het Redeplein. Aanmelden voor het Flevolands Korenveld kan via wak@meerpaal.nl.

datum van publicatie: 19 mei 2016