over ons
sluiten
0321 388 777

Yentl & De Boer genomineerd voor ‘Neerlands Hoop’

theater

Afgelopen week werden de nominaties bekend gemaakt voor onder andere de Neerlands Hoop. De Neerlands Hoop is voor de meest belovende theatermaker(s) met het grootste toekomstperspectief. Yentl en De Boer, op donderdag 9 februari te zien in De Meerpaal, wisten deze nominaties in de wacht te slepen. Op zondag 25 september wordt de winnaar bekend gemaakt.

Over de voorstelling De snoepwinkel is gesloten meldt de jury: “De charismatische Yentl Schieman en Christine de Boer braken in één jaar stormachtig door, en dat is terecht. Hun eerste officiële cabaretvoorstelling is een mooie staalkaart van wat ze allemaal in huis hebben: in hun fraaie, sprookjesachtige decor zingen Yentl en De Boer sterke liedjes met een betoverende tweestemmigheid en spelen zij afwisselende scènes over de dunne lijn tussen altruïsme en egoïsme. Hierbij sparen zij hun personages en elkaar niet. Dat Yentl en De Boer een duo is met een groots toekomstperspectief staat onomwonden vast.”

Yentl en De Boer terug in De Meerpaal
Na het grote succes van afgelopen seizoen komen Yentl & De Boer komend seizoen terug met De snoepwinkel is gesloten. Speciaal voor muziekliefhebbers die ze afgelopen seizoen gemist hebben. Of gewoon voor diegene die ze nog eens wil zien. Een indrukwekkende voorstelling waarbij Yentl en de Boer hun muzikale hoogstandjes combineren met absurdistische sketches en personages.

datum van publicatie: 30 juni 2016