over ons
sluiten
0321 388 777

Woezel & Pip ‘Overal Vriendjes’ – speciale Sinterklaasvoorstelling

theater

Woezel & Pip keren dit jaar terug naar de theaters met de speciale Sinterklaasvoorstelling van hun familiemusical ‘Overal vriendjes’. Want ook in ‘Het Land van je Ogen Dicht’ dromen de beste vriendjes over Sinterklaas. Op zaterdagmiddag 5 december beleven Woezel & Pip weer vrolijke en spannende avonturen in De Meerpaal in Dronten. Vanaf 13.00 uur kunnen kinderen deelnemen aan een kleurwedstrijd en op de foto met Sinterklaas.

Woezel & Pip beleven het hele seizoen de leukste avonturen samen met Tante Perenboom, Wijze Varen, Buurpoes en de Tulpjes. Zo beginnen ze in de winter, dan de lente, de zomer, de herfst en tenslotte is daar weer… de winter, waar de goedheiligman de Tovertuinbewoners verrast met pepernoten en cadeautjes. Tijdens deze speciale familievoorstelling zingen de populaire hondjes de vrolijkste Sinterklaasliedjes.

Word vriendjes met Woezel & Pip
De pret begint al voor de voorstelling. Vul jouw vriendjesboekpagina in en doe deze in het grote Woezel & Pip Vriendjesboek in de foyer van De Meerpaal. Misschien komt jouw vriendjesboekpagina wel in de musical. Je kan de vriendjesboekpagina downloaden via www.meerpaal.nl. Na afloop kunnen alle kinderen ook nog met levensgrote knuffels van Woezel & Pip op de foto.

datum van publicatie: 19 november 2015