over ons
sluiten
0321 388 777

Wereldpremière Wintercircus Martin Hanson in Dronten

theater

Op vrijdag 11 december viert Wintercircus Martin Hanson de landelijke première van de nieuwe voorstelling Sterke Staaltjes! in De Meerpaal. Fantastische internationale topartiesten presenteren circustheater met prachtige acrobatiek, jongleren en humor. Met daarin ook dressuur en natuurlijk spetterende live muziek. In Sterke Staaltjes zijn de circusacts geïntegreerd in een stoer verhaal waarin het decor een actieve rol speelt.

Wintercircus Martin Hanson tovert De Meerpaal om tot een geldfabriek met stoere arbeiders en een vleugje steampunk. Negen sneeuwwitte Zwitserse herdershonden bewaken de boel, twee tinkerhengsten tonen hun paardenkracht en papegaaien blijken reuze intelligente medewerkers werknemers te zijn. Dit alles in combinatie met adembenemende acrobatiek hoog in de lucht, op een fiets en in touwen en palen. Wintercircus Martin Hanson is een circusspektakel voor jong en oud.

Reserveren
Kaarten voor de voorstelling kunt u reserveren via 0321 388 770 of via de website van De Meerpaal. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op woensdag- en vrijdagavond is het Serviceplein geopend van 19.00 tot 20.30 uur.

datum van publicatie: 23 november 2015