over ons
sluiten
0321 388 777

Week tegen Eenzaamheid: ‘Kom erbij en verbind’

welzijn

Komende week, van 24 september tot en met 3 oktober, is het de landelijke Week tegen Eenzaamheid. Binnen het thema ‘Kom erbij en verbind’ organiseren honderden organisaties en vrijwilligers activiteiten waarbij verbinden en elkaar ontmoeten centraal staat. Want verbinden speelt een sleutelrol bij het aanpakken van eenzaamheid. Ook in Dronten worden mensen uitgenodigd om mee te doen.

In samenwerking met diverse zorg- en welzijnsorganisaties wordt op woensdag 30 september een ochtend georganiseerd geheel binnen het thema van de Week van de Eenzaamheid. Deze ‘Kom erbij en verbind’-ochtend start om 10.00 uur op het Serviceplein en is rond 12.00 uur afgelopen.

Wat kunt u betekenen?
Eenzaamheid wordt een steeds groter probleem in onze maatschappij. Iedereen die zelf of iemand kent die eenzaam is, is van harte welkom om deze ochtend bij te wonen. Tal van organisaties laten zien wat zij kunnen betekenen voor de inwoner van Dronten. Geïnteresseerden kunnen deze ochtend met de instanties in gesprek gaan en ontdekken wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

datum van publicatie: 24 september 2015