over ons
sluiten
0321 388 777

We mogen weer een beetje open!

algemeen

Eindelijk is het zover. De deuren van De Meerpaal mogen weer een klein beetje open. We zijn helemaal enthousiast dat we eindelijk dit positieve nieuws met jullie kunnen delen. Vanaf juni starten we weer met een groot deel van de Academielessen ín De Meerpaal. Dat betekent dat de cursisten weer welkom zijn in ons gebouw. We gaan elkaar weer écht ontmoeten. Daar keken we al tijden naar uit. Dit was onze stip aan de horizon. En nu mag het.

Intern zijn de nodige maatregelen getroffen om de lessen veilig en verantwoord te kunnen geven. Alle cursisten en docenten kennen de protocollen en vanaf 2 juni klinken er gelukkig weer voetstappen op de gang en is er leven in de brouwerij. De danslessen worden overigens voorlopig nog buiten gegeven. Lees meer…. 

Op diverse plekken in Nederland zetten theaters vanaf 1 juni hun deuren op een kier voor een aangepast 1,5 meter theaterbezoek. Maar ondanks dat het kabinet deze kleinschalige sessies toestaat en we er allemaal aan toe zijn, blijft ons theater nog gesloten. De programmering van het huidige theaterseizoen was al gestopt en momenteel zijn we druk doende om afgelaste voorstellingen te verplaatsen naar nieuwe data in het volgende seizoen. Hierbij bekijken we stap voor stap wat mogelijk is. Houd onze nieuwsbrieven en socials in de gaten voor het laatste nieuws.

We kijken samen met jou uit naar de volgende stappen richting een volledige opening van De Meerpaal. Hou vol!

Note: vanaf 26 juni gaat de bioscoop ook weer open! De Flevomeer Bibliotheek was alweer open op normale openingstijden.

datum van publicatie: 29 mei 2020