over ons
sluiten
0321 388 777

VVB zoekt vrijwilligers

welzijn

De Vrijwilligers Vacaturebank (VVB) zoekt voor een gymnastiekvereniging in Dronten een ‘Leid(st)er Ouder- en Kindgym en Kleutergym’. Deze vrijwilliger verzorgt de lessen voor de Ouder-Kind groep en de Kleutergroep. De werktijd is 2 uur per week. Gezocht wordt naar iemand met goede communicatieve vaardigheden, die enthousiast en gemotiveerd is, affiniteit heeft met jonge kinderen, zelfstandig lessen kan voorbereiden en geven en in het bezit is van C-licentie, KNGU niveau 3, KNGU Verenigingsleid(st)er of studerend hiervoor. De onkostenvergoeding is afhankelijk van diploma’s en ervaring.

Voor een organisatie die zorgt voor mensen met niet aangeboren hersenletsel is de VVB op zoek naar een ‘Vrijwilliger activiteit Ontspanning InteraktContour’. De vrijwilliger gaat zelf, na een inwerkperiode, met een groepje van 4 deelnemers met ontspanningsoefeningen aan de slag. Naast oefeningen wordt er onder andere naar muziek geluisterd en gewandeld. De werktijden zijn op maandagmiddag van 13.15 tot 15.45 uur.

Voor vragen is de VVB bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur via 0321 388 710, of info.vvb@meerpaal.nl

datum van publicatie: 13 augustus 2015