over ons
sluiten
0321 388 777

Voorstelling Sara Kroos verplaatst i.v.m. ziekte

theater

De voorstelling van Sara Kroos van aanstaande vrijdag 22 januari wordt verplaatst naar dinsdag 15 maart 2016. De reden daarvoor is dat Sara Kroos ziek is. Het entreebewijs voor de voorstelling blijft geldig. Daarnaast zijn er nog kaarten beschikbaar voor mensen die alsnog de voorstelling willen bezoeken.


Sara Kroos 15 jaar op de planken en scherper dan ooit
Haar nieuwe programma ‘Doorgefokt’ ontving vier- en zelfs vijfsterren- recensies. “Weergaloos, geestiger dan ooit, ze bewijst andermaal tot de top te behoren”, schreef de pers. Cabaretière Sara Kroos viert dit jaar een jubileum: ze zit 15 jaar in het theatervak. Vervelen doet het nooit. Ze heeft nog steeds energie voor tien. Momenteel trekt ze met haar achtste avondvullende voorstelling ‘Doorgefokt’ door het land. Dinsdag 15 maart is ze te zien in het theater van De Meerpaal.

“Het belangrijkste is de theatervoorstelling. Theater is mijn grote liefde. Ik schrijf graag en zing graag, maar een zaal aan het lachen maken, is het allermooiste wat er is”, vertelt Kroos. “Voor Doorgefokt heb ik de lat hoog gelegd: ik wil een hoge grapdichtheid, maar ik wil ook de ontroering niet verliezen én meer op de tijdgeest inspelen. Het moet eruitzien alsof ik het uit mijn mouw schud, maar de show moet kloppen van A tot Z. Als je naar het theater gaat, ga je als publiek voor een hilarische, mooie avond. Daar ga ik 200% voor. En daar zit voor mij ook een groot deel van het plezier in; als je bij mij in de zaal zit, moet je kunnen denken: dit komt helemaal goed, die avond, dit wordt lachen.”

Doorgefokt
In de show vertelt Sara Kroos dat niet alleen dieren worden doorgefokt, maar ook wij. “We zijn een beetje stuk in ons systeem”, vertelt Kroos. “En daar kunnen we maar beter om lachen. De show gaat over imperfectie. Dat het helemaal niet erg is dat we allemaal een beetje stuk zijn, als we maar niet hoeven te doen alsof alles goed gaat.” Daarnaast gaat de voorstelling ook over je vol eten bij het tankstation, over mislukte seks, safari, saaie musea, stomme kleine kinderen en nog veel meer. De pers vertelt lovend over haar nieuwe show: “De meest kostelijke anekdotes, de kunst van het amuseren heeft Sara Kroos na 15 jaar als geen ander onder de knie. Met haar grove taalgebruik en een zeer hoge grapdichtheid mag ze zich absoluut tot de grappigste vrouwen (en mannen) van Nederland rekenen”.

datum van publicatie: 14 januari 2016