over ons
sluiten
0321 388 777

Volop nieuwe films in De Meerpaal

film

Vanaf deze week draaien er weer volop nieuwe films in De Meerpaal. Met titels als ‘Hotel Transsylvanië 2’, ‘Keet & Koen: de speurtocht naar Bassie & Adriaan’, ‘Ja, ik wil!’ en ‘Pan’ is er voor jong en oud genoeg te beleven.

In Hotel Transsylvanië 2 zijn Dracula en zijn vrienden weer terug voor een monsterlijk grappig avontuur. Achter gesloten kisten maakt Dracula zich echter zorgen dat zijn schattige kleinzoon Dennis, een half-mens/half-vampier, nog geen tekenen laat zien dat hij een vampier is. Als Vlad, de chagrijnige én ouderwetse vader van Dracula, erachter komt dat zijn achterkleinzoon geen volbloed vampier is én dat mensen welkom zijn in Hotel Transsylvanië wordt hij pas echt bloednijdig.

Bassie & Adriaan terug op het witte doek
Wanneer Bassie en Adriaan voor hun grote verdiensten als mensenredders een onderscheiding krijgen, besluit de baron hier een stokje voor steken. Hij geeft zijn neef ‘Jonkheer’ de opdracht om Bassie en Adriaan te ontvoeren. Wanneer Keet en Koen ontdekken dat Bassie en Adriaan vermist zijn, zetten ze alles op alles om hen te vinden. En dat blijkt moeilijker dan in eerste instantie gedacht…

Hartverwarmende romcom: Ja, ik wil!
In Ja, ik wil! ontmoeten we Roos, een mooie, leuke, succesvolle vrouw van begin dertig. Steeds als ze begint te dromen van een huwelijk, wordt ze gedumpt. En dan wordt ze ook nog eens uitgenodigd op de bruiloften van haar exen en haar beste vriend. Om zichzelf niet te laten kennen, neemt ze haar jongere stagiair Daan mee naar alle ceremonies. Ze raakt veelvuldig verzeild in gênante situaties en valt prompt als een blok voor de charmes van een aantrekkelijke arts. Men zegt wel: “Van een bruiloft komt een bruiloft”, maar is hij de ware Jacob tegen wie ze “Ja, ik wil!” zal zeggen?

Peter Pan herbeleeft een kleurrijk en spectaculair avontuur
De twaalfjarige Peter Pan woont al zijn hele leven in een Londens weeshuis, omdat zijn moeder niet voor hem kan zorgen. Ze belooft ooit terug te komen. Op een dag wordt hij met een vliegend schip meegenomen naar het magische Neverland. Daar maakt hij kennis met Blackbeard, James Hook en de indianen. In deze wereld komt Peter tot ontdekking dat hij daar bijzonder is.

datum van publicatie: 30 september 2015