over ons
sluiten
0321 388 777

Vier sterren voor ‘De Man in Bonus’ van cabaretier Martijn Hillenius

theater

Onlangs ontving de voorstelling ‘De Man in Bonus’ van Martijn Hillenius maar liefst vier sterren. “Martijn Hillenius’ grootste kracht is een gezicht van elastiek, waarmee hij in totaal verschillende personages schiet”, aldus de pers. De voorstelling is donderdag 4 februari te zien in De Meerpaal.

Martijn Hillenius kampt met flink wat tegenspoed: zijn handeltje in T-shirts met ellenlange filosofische uitspraken erop loopt voor geen meter en zijn vriendin is bij hem weg. Toch laat hij zich hierdoor niet uit het veld slaan. Net als zijn opa is Hillenius een echte ondernemer en een belangrijke zakenles is dat je mislukkingen verhult en succes overdrijft.

Multitalent
Dat de 34-jarige Martijn Hillenius kan acteren, weten we door zijn rol in de film Aanmodderfakker, dat hij kan zingen weten we door zijn aandeel in de close-harmonygroep Stanley en de Menzo’s. Dat hij ook meeslepend en geestig kan vertellen, is te zien in De man in bonus, zijn derde cabaretsolo. Hij doet dat zonder zijn andere talenten te verloochenen: Hillenius schakelt tussen zichzelf en andere rollen, zingt frisse liedjes en doet een verbazingwekkende truc met een maatbeker als percussiemiddel.

datum van publicatie: 28 januari 2016