over ons
sluiten
0321 388 777

Vier Kerstmis met Voice Male

theater

Beleef Kerstmis als nooit te voren. Besneeuwde landschappen, een knappend haardvuur, een Disneyfilm met donzige diertjes, Last Christmas van Wham!, glühwein, ijsbanen op Grote Markten, fonkelende lichtjes en zingende koorknaapjes. Dat laatste is alvast wat het publiek kan verwachten van Kerstmis met Voice Male, zij het dan met buiken en baarden. Beleef dit muzikale kerstfeest op woensdag 23 december in De Meerpaal.

In hun kerstprogramma sleeën de zes heren van Voice Male door een muzikaal winterlandschap met leuke a capella nummers, allemaal in de sfeer van Kerstmis. Een slinger van grote klassiekers, maar ook minder bekende en vaak verrassende songs worden opgehangen in dit programma.

Dineren met Voice Male
Kom voorafgaand genieten van een smakelijk 3-gangen diner in het Grand Café van De Meerpaal. De wijn die geschonken wordt, is met zorg geselecteerd door Gavi Wijnkopers uit Dronten. Het vlees is afkomstig van Keurslager Klaver, eveneens uit Dronten. Mede daardoor ontstaat er een culinair aanbod uit eigen regio. Tussen de gangen door warmen de mannen van Voice Male het publiek vast op voor een heerlijke muzikale avond. Reserveren voor het diner kan via horeca@meerpaal.nl of via 0321 388 777.

Reserveren
Kaarten voor de voorstelling kunt u reserveren via 0321 388 770 of via de website van De Meerpaal. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op woensdag- en vrijdagavond is het Serviceplein geopend van 19.00 tot 20.30 uur.

datum van publicatie: 3 december 2015