over ons
sluiten
0321 388 777

Verschillende theatercursussen van start in De Meerpaal

cursussen

Deze week starten er drie verschillende theatercursussen in De Meerpaal. De cursussen Acteren, Improvisatietheater en Film acteren belichten elk een andere hoek uit de wereld van het theater.

Jaarcursus Acteren
Susannah Iseger geeft vanaf 18 september de jaarcursus Acteren voor acteurs van 13 t/m 17 jaar. De eerste lessen zijn puur theatertraining. Niet alleen de verschillende kanten van het toneelspelen worden belicht, maar ook de dingen eromheen, zoals het gebruik van decor en attributen. De groep werkt toe naar een eigen theatervoorstelling die uitgevoerd wordt op zaterdag 29 juni 2019 in de Grote Zaal van De Meerpaal. De lessen vinden plaats op dinsdagmiddag van 16.30 tot 18.00 uur (€ 6,20 per les). Het is ook mogelijk om kennis te maken in 4 lessen. Die lessen kosten € 5,- per les.

Improvisatietheater voor volwassenen
Na het succes van vorig jaar start theaterdocent Coby Beck wederom een cursus Improvisatietheater voor volwassenen. De lessen starten op donderdagavond 20 september. Fans van het tv-programma ‘De Vloer Op’ kunnen hier het theaterbeest in zichzelf tot leven brengen en de uitdaging van het improviseren aangaan. De cursus Improvisatietheater voor volwassenen bestaat uit 15 lessen
(€ 10,30 per les).

Film acteren
Mensen die dromen van een tv- of filmervaring zijn welkom bij de cursus Film acteren die start op dinsdagmiddag 2 oktober. In tien lessen (€ 9,30 per les) speel je rollen in een verhaal waarbij je emotioneel of actiegericht uitgedaagd wordt. “De deelnemers aan deze cursus krijgen een filmervaring waarin ze technieken uitproberen, geconfronteerd worden met hun aangeleerd gedrag en op een heel ander niveau gaan communiceren.” Aldus docent Jovan Avramoski.

Gratis proeflessen tijdens de Open Lesweek
Enthousiast geworden, maar heb je nog vragen? Bel voor meer informatie over deze cursus naar 0321 388 777 of mail naar activiteiten@meerpaal.nl. In de Open Lesweek van 17 tot 22 september is het mogelijk om gratis proeflessen te volgen.

Inschrijven en meer informatie is te vinden op onze website.

datum van publicatie: 12 september 2018