over ons
sluiten
0321 388 777

Update coronamaatregelen

algemeen

Laatste update: 14 oktober 2020

In lijn met het door de overheid genomen besluit zal De Meerpaal de volgende maatregelen nemen:

Theater
De ontheffing voor theater is komen te vervallen, wat betekent dat wij nog ruimte hebben voor 30 personen in ons theater. Dit geldt in ieder geval tot en met 11 november. Als u kaartjes hebt gekocht voor een voorstelling in deze periode, wordt u zo spoedig mogelijk geïnformeerd over hoe en wat omtrent deze voorstelling (doorgang, verplaatsing of annulering). Wij streven ernaar om iedereen zo spoedig mogelijk van concrete informatie te voorzien.

Bioscoop
De bioscoop blijft geopend met een maximum van 30 personen.

Serviceplein
Het Serviceplein blijft op de gebruikelijke tijden geopend, maar sluit op koopavonden ook om 20.00 uur. Dit geldt eveneens voor de bibliotheek. De koffiehoek op het Serviceplein is met ingang van donderdag 15 oktober gesloten tot nader bericht.

Grand Café
Het Grand Café is vanaf donderdag 15 oktober gesloten tot nader bericht.

Meerpaal Academie
De lessen van de Meerpaal Academie gaan vooralsnog gewoon door. Indien lessen niet kunnen plaatsvinden, worden cursisten daar spoedig van op de hoogte gesteld. Cursisten en docenten worden verzocht de reguliere voorzorgsmaatregelen (handen wassen, geen handen geven etc) in acht te nemen.

Meerpaal Welzijn en Meerpaal Recreatie
De georganiseerde activiteiten van De Meerpaal Welzijn en De Meerpaal Recreatie gaan vooralsnog gewoon door. Deelnemers, medewerkers en vrijwilligers worden verzocht de reguliere voorzorgsmaatregelen (handen wassen, geen handen geven etc) in acht te nemen.

Dorpshuizen
De Steiger en Het Koetshuis blijven vooralsnog geopend op de reguliere tijden. Deelnemers, medewerkers en vrijwilligers worden verzocht de reguliere voorzorgsmaatregelen (handen wassen, geen handen geven etc) in acht te nemen.

Op al onze locaties zijn maatregelen getroffen die bij dragen aan de persoonlijke hygiëne in lijn met het advies van de RIVM.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het Serviceplein van De Meerpaal 0321-388777 of uw contactpersoon binnen De Meerpaal. Wij vragen begrip voor het feit dat we u mogelijk niet direct te woord kunnen staan gezien de grote drukte op dit moment.

Hans Maris
Directeur

datum van publicatie: 14 oktober 2020