over ons
sluiten
0321 388 777

Update coronamaatregelen

algemeen

Laatste update: 14 april 2021

De door het kabinet afgekondigde richtlijnen betekenen dat De Meerpaal tot en met dinsdag 27 april 2021 de deuren moet sluiten. Ook de dorpshuizen De Steiger en Het Koetshuis zijn dicht. Het Inloophuis De Kans blijft voor een beperkt aantal activiteiten geopend. Omdat de locaties gesloten zijn, worden de in deze periode georganiseerde activiteiten geannuleerd.

Theater en bioscoop
Helaas blijven ook de deuren van het theater en de bioscoop gesloten. De theatervoorstellingen die tot en met 27 april 2021 geprogrammeerd stonden, zullen in die periode niet spelen. In overleg met de gezelschappen wordt gekeken naar een alternatieve datum. Theaterbezoekers die reeds kaarten in bezit hadden, worden spoedig geïnformeerd over de wijzigingen.

Academie en recreatie
Alle inloopactiviteiten voor de periode tot en met 27 april zijn geannuleerd. Ook de ‘muziekscholen’ moeten de deuren sluiten. Daardoor krijgen leerlingen van De Meerpaal Academie waar mogelijk online les. Deelnemers en cursisten worden persoonlijk over deze wijzigingen geïnformeerd.

Hoewel De Meerpaal gesloten blijft, zijn de medewerkers van het Serviceplein bereikbaar – per telefoon en per mail – van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Vragen over wat de maatregelen in De Meerpaal en de dorpshuizen voor u betekenen? Neem dan contact op met het Serviceplein via 0321-388777.

De AfhaalBieb blijft open voor het afhalen van (jeugd)leestassen.

datum van publicatie: 23 maart 2021