over ons
sluiten
0321 388 777

Uniek locatietheater in het Wisentbos: ‘Op zoek naar de Wisent’

theater

Op zaterdag 12 en zondag 13 maart vindt er in het Wisentbos een uniek theaterspektakel plaats: Passie in de Polder. Een productie van De Meerpaal en het Centrum Amateurkunst Flevoland in samenwerking met amateurgezelschappen uit de gemeente Dronten. Onder leiding van regisseuse Irene Kriek bereiden zanggroep Akkoord, Harmonie Eendracht, Dansschool Joy-4all, de dansafdeling van De Meerpaal en enkele acteurs zich voor op deze nieuwe vorm van theater.

“Passie in de Polder betekent op avontuur gaan, verschillende podiumkunsten meemaken én de Flevolandse omgeving gebruiken en die een extra betekenis geven”, vertelt Hanneke Potthoff, docent bij De Meerpaal Academie. “De blazers roepen de bewoners van Dronten op hun laarzen of hoge wandelschoenen aan te trekken en zich midden in het Wisentbos te verzamelen.” In een theatraal en muzikaal verhaal gaat het publiek op zoek naar de Wisent. Door een bos dat danst en geluid maakt, meegevoerd door wildopzieners en boswachters beleeft men een warm, spannend en wild avontuur.

Theaterroute
De voorstelling is te zien op zaterdag 12 en zondag 13 maart om 16.00 uur in het Wisentbos. Parkeren kan bij de dorpsboerderij waarna er verzameld wordt bij de ingang van het Wisentbos (begin Wisentweg). De route duurt in totaal 2 uur en is niet toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Kaartverkoop
Reserveren voor deze voorstelling kan via het Serviceplein in De Meerpaal of telefonisch via 0321 388 777. Kaarten kosten € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen (tot en met 18 jaar). De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Op de dag zelf kunnen kaarten gekocht worden tegen contante betaling.

datum van publicatie: 18 februari 2016